Jag har inga nyårslöften! Jag vet inte vad jag ska ha som löfte... Det känns liksom som att nyår är jättelångt fram i framtiden och det gör mig stressad att tänka att ett helt år har försvunnit ur mitt liv. Hur hände det liksom? I mitt huvud så kommer 2014 att hålla på i minst fem år till, but still... Here we are... 2015... Innan vi all ens hinner tänka det kommer vi vara döda... Vad ska vi göra åt det då?
Nämen ärligt, jag gillar inte den här räkna år grejen faktiskt. Det känns fel och stressigt. Man sitter här och tänker "vad har jag gjort i år då?" och inget kommer upp i skallen... Vem kom ens på att man ska räkna år? Det var nog samma geni som kom på matematik. TACK SÅ MYCKET! 
Nämen man får väl leva livet tills det tar slut. När det är slut är det slut liksom och då spelar ingenting roll ändå. Och om man är hindu eller buddhist (säkert fler men kan inta alla religoner) så tror man ju på omfödelse och det är ju ganska lättande. 

Woops... Jag började att skriva om nyårslöften, skrev tre rader och släppte sedan ämnet till att prata om döden... Det är ju nyyyååår allihopa! Börja om på nytt! Lämna det gamla i det gamla året och börja om! (Haha jag lurar inte ens mig själv). Nämen faktiskt, nu ska jag sluta deppa. Jag tycker faktiskt att man ska leva dagen som kommer (kliché) och inte hålla på och planera. Man gör det man gör när man gör det och så får det vara. Nu ska jag fira nyår med ma famille. Gott nytt ååååååår! 
2015, Nämen, gott nytt år,