Herregud vad dålig jag har varit på att skriva här den senaste tiden känns det som. Jag började med att skriva typ varje dag eller något, nu har jag inte skrivit på... Ja... Jag vet inte... Ett tag. Men jag har inte ne så dålig ursäkt faktiskt! Mitt huvud har blivit inpressat från alla håll och kanter och jag skulle inte bli förvånad om min hjärna har krympt också. Vissa kallar det huvudvärk och förkylning men det jag gick igenom var på en helt ny nivå. Och mitt i alltihopa bästämde jag mig för att jag var emot alvedon för at känns som en onaurlig sak att stoppa i sig. Jag vet inte vad jag fick för mig där i smärtan. Min hjärna krympte nog som sagt. När jag i alla fall tog alvedon för jag skulle på gymnasiemässan tog det ju sin tid att funka så det var inte särskilt värt. 
 
Om jag ska vara ärlig så litar jag inte riktigt på alvedon, men jag antar att jag är beredd att göra undantag. Jag har en del konstiga principer faktiskt som jag hållar ganska hårt vid. 
T.ex. 
Jag tycker att det är konstigt att äta sallad med bestick. Ingen av besticken går att äta sallad med om vi alla ska vara ärliga. Kniv? Nej. Bara nej. Gaffel? BLADET ÄR FÖR TUNT FÖR GAFFELN SKA KUNNA TA SIG IGENOM! Sked? Bladen bara åker av den också slutar det med att man ger upp och äter ingen sallad. 
 
Min mamma är sur på mig på grund av det här... 
 
Men jag har en del normala principer också, jag är inte helt konstig. Typ döda hundvalpar går emot mina principer också har jag ganska många principer i "hur man är mot varandra" och sånt där som folk egentligen pratar om hela tiden. Men jag gillar principer, de berättar så mycket om en person. Fast jag ändrar ofta mina konstiga principer för ibland för jag har jättesvårt för att bestämma mig för saker! Det är det värsta som finns! I live with floooow och ser vad jag känner för i stunden, haha! 
 
Nu ska jag se om jag kanske kan somna för imrogon ska jag till helvetet! :) Oj sorry skrev fel, menade skolan... Same shit.  
Principer, sjuk,