Okej, det här är skrivet på min mobil så räkna med mer stavfel än vanligt för den är omöjlig att skriva på. Hälften av min smskonversationer är bara "*..." elr "menade". 
 
Hursomhelst, jag har tänkt på det här med att säga bara vanliga konstateranden för ibland kan jag säga till nån någon liknelse om dem (kanske bara jag som gör...). T.ex "du är jättelik min kompis Morgan, visste du det?" och av någon anledning blir de jätteförolämpade, de behöver inte ens känna Morgan! Och jag vet inte, kanske är det jag som är en hemsk person där folk blir ledsna för allt jag säger, men på något sätt blir jag lite förolämpad själv över att de förväntar sig det värsta  av mig. Jag menar, brukar jag säga sårande saker? Är jag någon slags sadistisk mobbare utan att veta själv? Ärligt talat tycker jag inte det men andra kanske i hemlighet hatar mig. 
 
Nu tycker jag att mitt exempel var dåligt så jag ska säga något bättre. 
Jag: "Du har lite samma humor som jag tänker mig att Nalle Puh skulle ha om han var verklig" (okej, jag gick från dåligt exempel till 1800-t mentalsjukhuspatient exempel) och asså fastän jag kanske älskar Nalle Puh och han får mig att kissa på mig av skratt så svarar personen: "Jag antar att det var en förolämpning?"
NEJ, det var ett konstaterande gumman. Jag menar, varför? varför hatar du mig? vad har jag gjort dig? 
 
Något jag tänkt på ett tag. Nu kommer alla se mig som en mobbare... Jag är inte det, lovar på allt jag har. Bara väldigt dålig på att ge exempel... 
 
Trevligt sportlov
förolämpning, konstaterande, min mobil laggar,