Såååååå, halloou! 

Jag måste sluta skriva hallou, får mig alltid att tänka på halloumi... 

Hursomhelst, jag har fått mitt avresedatum nu! Den fjärde augusti så lämnar jag Sverige och kommer inte tillbaka på 10 månader. Jag är aningen jätte rädd för mitt liv men också ganska taggaaaad nu. 
 
En annan sak jag ska sluta med. Skriva flera av samma bokstäver efter varandra, är ju jättejobbigt att läsa... Har insett detta förrän någon skrev så till mig :X

Det har ju varit väldigt lite notis på när jag skulle åka av ingen anledning alls vad jag vet, men har vetat att jag ska åka till 99% den 4 så det kom inte som en hemsk chock i alla fall. Troligen så kommer tyskarna jag ska vara i samma förort som vara på samma New York läger så hoppas att jag kan lära känna dem lite. Jag känner att jag kommer vara alldeles utanför när de snackar sin snygga tyska och typ står bredvid och ba:
"Ehh fiskpinnar..."  
Men de kan ju engelska så det är nog okej, hoppas jag haha
 
Har ni tänkt på vad stelt det är att skriva "hahah"? Asså om man skriver det i ett typ mejl som, jaa, jag vet inte vad jag ska ta för exempel, som när man skriver med sin framtida värdmamma och försöker skriva "haha" och sen vet man inte om man ska skriva en punkt eller ett uttropstecken eller inget alls. För inget är alls är för oformellt känns det som, en punkt är ju typ som att skriva ha ha... Det är som att skriva "jag har ingen humor, hur skrattar man?" Skriver man det är man ju i princip en zombie, men sen så skriver man ett uttropstecken och då blir det som m man är den där personen som skrattar för högt åt sina egna skämt och ba "HAHA FATTAR DU, FATTAR DU, FATTAR DU?? fAN VA KUL ASSÅ".
Hur gör man liksom? Jag vet aldrig vad jag ska skriva, tror att brukar sluta med att jag gör en smiley, men ibland så känns det som att mejlet bara blir: 
 
"hjj
hhrfihr bchwegj erjbfjrv  urhbcjerh2bc kjhrjkhbw whekrfbe hahah :)
hedjhecnd jd eef fielkfprtlkv jrifrn jlwrh hbwrn jråwprf ec ikewknvr ejrnc jernwö 2oekner bwnrf jlrfber rfe2jnjerf jenwnwlk erlnrlwef lwjerf2im haha :)
nddaj ehwbfewl lewhkjw hdboef lhsdbc jhdcowe wekjhbwfoå pwherwfqb dhca lwcwoifei eihqp oehqdb ehfbqeb qhdjcb djhbcob joehbqj ohbb bkjfer oitnb ljebqj ehbqbn pll ejwhdbq bdcq ihdb ljdblq jdbq jcaf bedlqi  ehbdcebf jlebq kjhdeq haha :) hjda ledq hbsdcafb khbqdec kbedlcq khbedcqb bhqdl got hwfvbkj khqwd lhfvwk ewqdöojrw khbwfe ihwe hberfc rwlqelb kjhrfbc kiqejd werfbhwn haha :)
hffhaj// Beata"
 
Ett förfuligat och förkortat mejl, men ni fattar. I och försäg så är det som en bra varning, innan man skickar mejlet har man som en smiley kontroll där man ser typ hur många det är, alltså hur många dåliga skämt man har, för till och med jag har en gräns på dåliga skämt... haha :)
(Det där var ironiskt och ett mina många dåliga skämt) 
 
Det känns som att jag kom av mitt ämne men ärligt talat hade jag inte särskilt mycket mer att säga om det så det var ju smidigt. 
 
Nu ska jag sluta göra dåliga skämt och gå och lägga mig för måste laga min dygnsrytm som har gått sönder. 
 
...
 
Sa hon 00:39 
 
Jaja, adjö då
 
Ps, jag skrev tre Tv serier i mitt "mejl" om nån har tråkigt. Finn fem fel. Fast det är tre. Och inga fel. 
Ds