Tja tja bloggen! <3
Jag vet att jag borde ha skrivit tidigare men det är som jag vill skriva om att det kommer ta hela mitt utbytesår, så jag har skjutit upp det och det tänker jag fortsätta göra för är i skolan just nu (har smart period) och slutar lektionen om en kvart. Eller tio minuter. Jag vet inte, schemat här är så ologiskt det kan bli. Varje rast (utom lunch) är 7 minuter och varje lektion typ 50, så schemat blir alldeles konstigt... Men min poäng är att jag inte har tid och jag är ledsen förlåt.. För att göra upp det för er ska jag dela ett av de tusen inspirerande plancherna som sitter överallt (både hemma och i skolan).

"Winners never quit and quitters never win"

Tänk på den ni. Om ni är intreserade kan jag skriva ett i varje inlägg för jag har så att det räcker, tro mig. Tror faktiskt jag ska göra det, i Sverige har ni ju inte så många sådana planscher i klassrummen eller på väggen, stackare... :P
Är väldigt nyfiken om hur gymnasiet går för alla där hemma... Det tar död på mig lite... men men, om någon känner för det, skriv i kommentaren hur det är (jag kommer inte publicera den) för jag är så nyfiken att jag klarar det inteeeeee!

Jag vill att alla ska veta hur ironisk jag var med början på inlägget. När jag skriver tja tja bloggen seriöst så har ni min tillåtelse att sluta umgås med mig. Ni behöver inte förklara, bara försvinn. Jag kommer förstå.
Godnatt eller vad det nu är hemma. Jag ska avnjuta en hel skoldag nu. Woooo