I helgen så var jag på typ ett läger med min kyrka jag går till. Det var ganska roligt, även om jag inte riktigt förstår vad det är de pratar om hela tiden. Det är en hel del av religöst prat, såklart hahah. Vi skulle läsa ett stycke ur biblen, välja vad som stod ut för oss, varför det stod ut för oss, hur vi skulle kunna "apply that on your daily life" och sedan skriva en bön till gud om det och jag kände mig bara fejk när jag satt där. Jag svarade väldigt luddigt på alla frågor och på bönen skrev jag basically: 
"Dear god, 
I have read about how Jesus gave 5000 men bread from two loaves of bread, please help me acheive things I want to acheive but do not know how to."
Och sen glömde jag "amen" också så tror inte att det kommer hjälpa särskilt mycket. Ärligt talat vet jag inte riktigt hur jag ska be över huvudtaget och man känner sig lite dum när man sitter på ett kristet läger och frågar hur man ber så jag undvek det lite..... I min värdfamilj så ber vi varje dag innan maten, och sedan så går jag till en youth group en gång i veckan och där ber vi, och en gång i veckan i kyrkan, men jag är fortafrande inte säker på hur man ber på riktigt. det är nog lite svårt att göra själv sådär, jag lyssnar mer på alla andra. Men sedan så är jag ju inte troende heller så det gör väl att jag inte kan göra det riktigt.
Det är ändå välfigt bra att lära sig mycket om deras religion här och jag förstår en hel del om kristendommen som jag inte förstod förut vilket jag tycker om eftersom jag är väldigt intresserad av religion. Men jag kan bara inte tro på det själv och det går bara inte ihop för mig i huvudet. Jag trodde att jag kanske skulle komma tillbaka och vara övertygad om att det finns något överlägset väsen eller något men näää tvivlar på det nu.
Kyrkan här är väldigt annorlunda i alla fall och de har en hel del av kristna låtar. Lyssna på radion är som att lyssna på Carola , en hel del modern kristen sång. Vi sjunger inget Hosianna eller så, det är allt mordernt. Jag vill ju inte skryta eller så, men jag kan ju några kristna sånger själv nu.... #accomplishmentoftheyear
Amen (som i aaa men, inte amen) nu ska jag äta något. Har pluggat psykologi i två timmar nu och fattar inget men you better keep on walking, keep on walking. I was aming for the skyyy ended up here on the ground....
 
Förlåt jag kunde inte kontrollera mig själv.
 
Dagens citat: "Self controll is knowing you can, but deciding you wont" 
 
Gillar inte den särskilt mycket om jag ska vara helt ärlig men jaja